tafel reservaties

middag
donderdag & vrijdag 12u-16u (laatste bon keuken 13u15)

avond
dinsdag tem zaterdag 19u-00u (laatste bon keuken 20u15)

annuleren
Je kan je reservatie op elk moment voor welke reden ook annuleren, let wel dat je reservatie gegarandeerd is met een creditcard. Annulaties en aanpassingen die minder dan 24uur voor het aanvangsuur gebeuren, wordt er 50€ per persoon in rekening gebracht.

Als een klein familie-bedrijf, streven we er altijd naar om het juiste te doen. Indien we jouw tafel terug kunnen invullen met een andere reservatie, zal uw bedrag in de vorm van cadeaubon terug gegeven worden.

goed om weten

cadeaubon
Voor de aankoop van een  cadeaubon kan u terecht in onze online shop of telefoneer even voor een afspraak & ophaal in het restaurant.

wachtlijst
U kan zich aanbieden om op de wachtlijst te staan, indien het restaurant alreeds volzet is voor een wel bepaalde dag, zal het systeem, bij open tafel, telkens naar iedereen een uitnodiging sturen. De eerste zal de open gekomen plaats kunnen reserveren.

dresscode
casual tot smart casual

allergieën/dieetwensen
Wanneer we van tevoren worden ingelicht proberen wij rekening te houden met bepaalde wensen zoals allergieën, vegetarisch, zwanger of speciale diëten.

Helaas kunnen wij niet op alle last minute wijzigingen inspelen.
Door de complexiteit en signatuur van onze keuken, kunnen wij geen volledig lactose vrij menu aanbieden.

Voor het niet- of laat-tijdig doorgeven hiervan rekenen wij een supplement aan van 15euro pp.

mindervaliden
Door de ligging van het gebouw zijn er een aantal trappen om binnen te komen. Ook bevindt het sanitair gedeelte zich op de eerste verdieping.
Hierdoor geven we zelf een minder gunstig advies.

kredietkaarten
Wij accepteren kredietkaarten en maestro van Europese banken, ook betalen met American Express is mogelijk.

last minute boekingen
Door van het signatuur van onze keuken en de versheid van onze producten, kunnen we enkel rekening houden met allergieën en dieetwensen, 48u voor (last minute) boeking, gelieve dit ook te respecteren.

reserveer

Om jullie avondreservatie te bevestigen, dient u deze te bevestigen met een creditkaart. Wij werken met een pre-autorisatie, dit is geen betaling, maar een tijdelijke reservering van een bepaald bedrag op de creditkaart. Indien deze niet 7 dagen voor aanvang wordt bevestigd, wordt de reservatie vrijgegeven voor andere gasten.

Indien u problemen ondervindt met de autorisatie, aarzel niet om ons te contacteren via info@restaurantfragma.be