Tafel reservaties

Middag
Donderdag en vrijdag 12u-16u ( laatste bon keuken 13u20)

Avond
Dinsdag tem zaterdag 19u- 00u ( laatste bon keuken 20u40)

 

Groepen
Wij kunnen een maximaal aan van 20 personen, dit aan een split-up tafel voor de keuken, dit is enkel mogelijk op weekdagen (di-don).

*Momenteel niet mogelijk door COVID-19
Bekijk onze confirmatie- en annulatievoorwaarden.

Goed om weten

Cadeaubon
We verkopen verscheidene mogelijkheden van een  cadeaubon via onze online shop of telefoneer even voor een afspraak &. ophaal bij het restaurant

Dresscode
In de totaalervaring die we trachten neer te zetten adviseren we u graag om rekening te houden met de volgende dresscode :  casual tot smart casual

Allergieën/dieetwensen
In het kader van de totaalervaring en de eigenheid van de keuken vragen  wij u allergieën of dieetwensen vooraf te vermelden bij reservatie. Voor specifieke allergieën of dieetwensen waar we geen waardig alternatief kunnen aanbieden, serveren we een verkorte versie van het menu of indien dit niet mogelijk is kan dit geweigerd worden. Voor het niet of laattijdig doorgeven hiervan, kan dit leiden tot een supplement van 15euro per persoon.
Bij twijfel, contacteer ons vóór de reservatie.

Mindervaliden
Door de ligging van het gebouw zijn er een aantal opstapjes. Het sanitair gedeelte bevindt zich op de bovenverdieping.
Hierdoor geven we zelf een minder gunstig advies.

Kredietkaarten
Wij accepteren kredietkaarten en maestro van Europese banken,    ook American Express beschikbaar

Parking
Wij bieden een korting aan bij ondergronds parkeren, dit bij parkings Kinepolis, Ladeuze en Minckeler, enkel op vertoon van een geldig parkeerkaart,  u kan bij  reservatie al aangeven welke parking u zou gebruiken.

Annulatie
Annulaties moeten via mail bevestigd worden

Reserveer

Voor reservaties in het weekend of meer dan 4 personen vragen wij een pre-autorisatie
Via e-mail wordt er een herbevestiging gestuurd, ten laatste 3 dagen voor aanvang, indien deze niet wordt bevestigd, kunnen wij u reservatie niet verzekeren. Bij een pre-autorisatie wordt er een bedrag op de kaart, van de kaarthouder, gereserveerd. Dit is nog geen betaling, wel om laattijdige annulatie of no-show te voorkomen.

Indien u de reservatie wenst te annuleren kan dit kostenloos tot 24uur voor het aanvangsuur.

LET WEL! De reservatie blijft gereserveerd in het systeem, ook al werkt u deze niet volledig af (dwz. herbevestigen met pre-autorisatie). Indien u niet wenst verder te gaan, gelieve de reservatie te annuleren.