Tafel reservaties

Middag
Donderdag en vrijdag 12u-16u ( laatste bon keuken 13u20)

Avond
Dinsdag tem zaterdag 19u- 00u ( laatste bon keuken 20u40)

Annulatie
Je kan je reservatie op elk moment voor welke reden ook annuleren, let wel dat je reservatie gegarandeerd is met een creditcard.  Annulaties & aanpassingen die minder dan 24h voor aanvangsuur gebeuren, worden bekostigd met 50€ per persoon.

Als een klein familie-bedrijf, streven we  altijd om het juiste te doen, indien we jouw tafel terug kunnen vullen met een andere reservatie, zal uw bedrag in de vorm van cadeaubon terug aan u gegeven worden.

Annulaties moeten via mail bevestigd worden

Goed om weten

Cadeaubon
We verkopen verscheidene mogelijkheden van een  cadeaubon via onze online shop of telefoneer even voor een afspraak & ophaal bij het restaurant

Wachtlijst
U kan zich aanbieden om telkens op de wachtlijst te staan, indien het restaurant alreeds volzet is voor een wel bepaalde dag, het systeem zal bij open tafel, telkens naar iedereen een uitnodiging sturen en eerst nemende kan de opengekomende plaats claimen.

Dresscode
In de totaalervaring die we trachten neer te zetten adviseren we u graag om rekening te houden met de volgende dresscode :  casual tot smart casual

Allergieën/dieetwensen
In het kader van de totaalervaring en de eigenheid van de keuken vragen  wij u allergieën of dieetwensen vooraf te vermelden bij reservatie. Door de complexiteit en opeenvolging van signatuur bereidingen is het helaas niet meer mogelijk om volledig lactosevrij  te eten.
Bij twijfel of vraag, contacteer ons vóór de reservatie.

Mindervaliden
Door de ligging van het gebouw zijn er een aantal opstapjes. Het sanitair gedeelte bevindt zich op de bovenverdieping.
Hierdoor geven we zelf een minder gunstig advies.

Kredietkaarten
Wij accepteren kredietkaarten en maestro van Europese banken, ook American Express beschikbaar

Parking
Wij bieden een korting aan bij ondergronds parkeren, dit bij parkings Kinepolis, Ladeuze en Minckeler, enkel op vertoon van een geldig parkeerkaart,  u kan bij  reservatie al aangeven welke parking u zou gebruiken.

Last minute boekingen
Omwille van het signatuur & versheid van de producten, kunnen we enkel rekening houden met allergieën en dieetwensen, 48u voor (last minute) boeking, gelieve dit ook te respecteren.

Reserveer

Voor reservaties ‘s avonds  vragen wij een pre-autorisatie via creditcard, via e-mail wordt er een herbevestiging gestuurd, de reservatie moet ten laatste 7 dagen voor aanvang bevestigd worden, indien deze niet wordt bevestigd, wordt  de reservatie terug vrijgegeven voor anderen.

Door de complexiteit en opeenvolging van signatuur bereidingen is het helaas niet meer mogelijk om volledig lactosevrij  te eten.

Naar het streven van een volledige totaal- ervaring is het warm aanbevolen om 1 van onze optionele dranken- selecties  te verkiezen.

Indien u problemen ondervindt met de autorisatie, aarzel niet om ons te contacteren via info@restaurantfragma.be