Menu

De creatie van ons menu is een momentopname en bijgevolg altijd veranderlijk.

Lente 2021 – juni-

Gambero Rosso
tartaar met redmeat, appel en rabarber

Sint-Jacobsschelp
kortgegaard, zee-groenten en vlierbloesem-azijn

Parelhoen +12€
daslook en straciatella, salsa verde

Sepia
snijbonen en bonenkruid, jus van mosterd

Zwezerik +16€
kalfs  met spinazie en ocaknol, jus van foie gras

Eend
gegrild op de bbq, morilles en groene asperge

Aardbei
haspengouwse, sansho peper en verveine

 

 

Indien u allergieën, speciale diëten, vegetarisch of zwanger bent, gelieve dit vooraf, bij de reservatie te vermelden.

Voor gasten waar we geen volwaardig alternatief kunnen aanbieden, serveren we een verkorte versie van het menu.

Voor het niet of laat-tijdig doorgeven hiervan kan dit leiden tot een supplement van 15euro per persoon.

Diner

MENU
Fragmenten uit het seizoen   84

ALCOHOLISCH
Selectie alcoholische dranken  39

NON ALCOHOLISCH
Selectie non alcoholische dranken   34

* Dranken lopen door tot en met het dessert


A LA CARTE *
A la carte is tijdelijk niet beschikbaar (COVID)
*van dinsdag- tem. donderdag ook mogelijk

Lunch

Lunch( voorgerecht- Hoofdgerecht )  31
dessert  +8
kaas +16

A LA CARTE *
A la carte is tijdelijk niet beschikbaar
* van donderdag tot vrijdag ook mogelijk

prijzen zijn uitgedrukt in euro en service inbegrepen