menu

De creatie van onze menu is een momentopname en bijgevolg altijd veranderlijk.

WINTER 2022
vanaf 7  januari

WELKOMSGERECHT & HAPJES 

OMBERVIS – Atlantische Oceaan, NOR
tartaar met gebrande venkel & jus van botermelk met venkelpollen

LANGOUSTINE – Atlantische Oceaan, ISL
gebarbecued op de Binchotan met remoulade saus van kapper & zeesla

KREEFT * – Nova Scotia, CAN + 32€
geglaceerde wortel met ” alla carbonara” & gerookte linzen

WAGYU * – A5, JPN + 30€
gebakken entrecôte met millefeuille van aardappel & bearnaise

WITLOOF – Vlaams Brabant, BEL
traag gegaard met chawanmushi & ossenstaart

DUIF – Steenvoorde, FRA
gerijpt in hooi met parelgort & consommé van de karkas

PASSIEVRUCHT  – Venezuela, VEN
taartstuk met geroosterde sesam, yuzu en matcha

CHOCOLADE – Madagaskar, MDG
mousse met olijfolie, mandarijn & crème anglaise van kardemom

Naar het streven van een  volledige totaal-ervaring is het warm aanbevolen om 1 van onze optionele dranken- selecties  te verkiezen. 

Indien u allergieën, speciale diëten, vegetarisch of zwanger bent, gelieve dit vooraf bij de reservatie te vermelden. Door de complexiteit en signatuur van de menu, kunnen we geen volledig lactose menu aanbieden tijdens de avond. 

Voor het niet of laat-tijdig doorgeven hiervan kan dit leiden tot een suppl. van 15euro pp.

avond 

MENU 
(6) Fragmenten uit het seizoen   105

ALCOHOLISCH
Selectie alcoholische dranken  60

NON ALCOHOLISCH
Selectie non alcoholische dranken   50

* dranken lopen door tot en met het dessert

Naar het streven van een volledige totaal-ervaring is het warm aanbevolen om 1 van onze optionele dranken- selecties  te verkiezen.

Voor reservaties ‘s avonds  vragen wij een pre-autorisatie via creditcard, via e-mail wordt er een herbevestiging gestuurd, de reservatie moet ten laatste 7 dagen voor aanvang bevestigd worden, indien deze niet wordt bevestigd, wordt  de reservatie terug vrijgegeven voor anderen.


A LA CARTE *
Geblokkeerd door Covid -( 23u regel )
*van dinsdag- tem. donderdag ook mogelijk

middag

LUNCH

(3) Lunch uit het seizoen   46

MENU

(6) Fragmenten uit  het seizoen 105