Menu

De creatie van ons menu is een momentopname en bijgevolg altijd veranderlijk.

Herfst 2020

( 7 september – 15 oktober )

Heilbot
gravadlax met gemarineerde red meat radijs en mierikswortel

Sint-jakobsnoot
gekonfijt met krielaardappel en prei

Aubergine
gegrild met ossenstaart en parmezaan

Kreeft
met compote van tomaat en kimchi

Duif
uit Steenvoorde met rode biet

Appel & peer
uit het Hageland met gezouten karamel

 

Indien u allergieën, speciale diëten, vegetarisch of zwanger bent, gelieve dit vooraf, bij de reservatie te vermelden.

Voor gasten waar we geen volwaardig alternatief kunnen aanbieden, serveren we een verkorte versie van het menu.

Voor het niet of laat-tijdig doorgeven hiervan kan dit leiden tot een supplement van 15euro per persoon.

Diner

FRAGMA MENU
5 gangen – 78
6 gangen – 88
7 gangen – 98

PASSENDE WIJNEN
klassiek & solide – 32/39/46
biodynamisch & natuurlijk – 32/39/46

NON ALCOHOLISCH
passend per glas – 7


A LA CARTE *
A la carte is tijdelijk niet beschikbaar
*van dinsdag- tem. donderdag ook mogelijk

Lunch

2 gangen – 30
3 gangen – 40
4 gangen – 50

dessert – 7
kaas – 16

A LA CARTE *
A la carte is tijdelijk niet beschikbaar
* van woensdag tot vrijdag ook mogelijk

prijzen zijn uitgedrukt in euro en service inbegrepen

Sneak preview menu

Aan onze eettoog hebben we voor ‘last minute gasten’ de dag zelf nog enkele plaatsen. Je kan hier een à la carte versie van ons menu verkrijgen.
Reserveren hiervoor kan de dag zelf of first come, first serve!